Giriş Kayıt
Olga von Luckwald

Olga von Luckwald (27)


Oyuncu

Olga von Luckwald, 05 Ekim 1991 doğumlu oyuncu.

Ein Mann, ein Fjord! (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1991
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 25 Korku Oyuncu 3.5 269
2016 Dram Oyuncu 5.5 10
2015 24 Komedi Oyuncu 4.9 547
2015 Komedi Oyuncu 6.8 28
2014 23 Komedi Oyuncu 5.4 1,061
2014 23 Komedi Oyuncu 6.7 1,399
2012 21 Komedi Oyuncu 6.7 1,101
2012 Dram Oyuncu 7.0 21
2012 Suç Oyuncu 6.7 67
2010 Suç Oyuncu 7.4 735
2010 Aile Oyuncu 8.1 32
2008 Komedi Oyuncu 8.2 1,058
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019