Giriş Kayıt
Thomas Middleditch

Thomas Middleditch (36)


Oyuncu, Senarist

Thomas Steven Middleditch, 10 Mart 1982 Nelson, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, senarist.

2015 yılının Ağustos ayında Mollie Middleditch ile evlendi.

Silikon Vadisi (2014), The Bronze (2015), Replikalar (2018), Search Party (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Steven Middleditch
Doğum Tarihi: 10 Mart 1982
Doğum Yeri: Nelson, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
Boyu: 1.8 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Oyuncu    

Replikalar
2018 36 Suç Oyuncu 5.5 6,088

Yakalandın
2018 36 Komedi Oyuncu 6.6 66,951

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,699

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
2017 35 Animasyon Oyuncu 6.2 21,001
2017 35 Komedi Oyuncu 5.7 398

Kong: Kafatası Adası
2017 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 224,623
2016 34 Komedi Oyuncu 5.8 3,267
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 1,585
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,165
2015 33 Komedi Oyuncu 6.6 29,342
2015 33 Komedi Oyuncu 6.0 8,835
2014 32 Komedi Oyuncu 5.6 5,978

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 32 Komedi Oyuncu 5.9 6,917

Silikon Vadisi
2014 Komedi Oyuncu 8.5 98,932
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 1,124

Para Avcısı
2013 31 Biyografi Oyuncu 8.2 1,003,936
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,156

Yazın Kralları
2013 31 Macera Oyuncu 7.2 72,205

Para Çaydanlığı
2012 30 Komedi Oyuncu 6.4 13,587

Eğlence Boyutu
2012 30 Komedi Oyuncu 5.4 12,756

Kampanya
2012 30 Komedi Oyuncu 6.1 117,455
2012 Komedi Oyuncu 7.6 3,434

Flynn Olmak
2012 30 Dram Oyuncu 6.4 15,625
2011 29 Dram Oyuncu 4.7 108
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,345

Yedek Polisler
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 217,401
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu 4.1 11

Aşkın Yaşı Yok
2009 27 Komedi Oyuncu 6.3 43,593
2009 27 Komedi Oyuncu 6.0 1,358
2006 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.7 1,055
2005 Komedi Oyuncu 8.8 279,442
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 24,857
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019