Giriş Kayıt
Ryan Allen

Ryan Allen


Oyuncu

Ryan Allen, oyuncu.

Between (2015), (2005) Zengin Ol Yada Uğrunda Öl (2005), (2017) Taken (2017), (2017) 21 Thunder (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,435
2017 Dram Oyuncu 6.3 755
2015 Dram Oyuncu 6.1 7,051
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,232
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 9,750
2010 Müzikal Oyuncu 4.5 599

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 327,546

Son Yolculuk
2008 Macera Oyuncu 7.1 10,651

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Oyuncu 5.2 40,605
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018