Giriş Kayıt
Wanda Gates

Wanda Gates


Set Dekoratörü, Makyaj, Oyuncu

Wanda Gates, set dekoratörü, makyaj, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Set Dekoratörü
Makyaj
5.5 15
2015 Biyografi Set Dekoratörü 5.9 5,359
2013 Aksiyon Makyaj 2.2 495
2013 Korku Set Dekoratörü 3.7 275
2011 Komedi Oyuncu 5.8 19

Son Durak 4 3D
2009 Korku Oyuncu 5.2 89,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019