Giriş Kayıt
Patricia Garza

Patricia Garza


Oyuncu

Patricia Garza, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.2 147
2014 Suç Oyuncu 7.7 52
2013 Dram Oyuncu 5.3 177
2012 Gerilim Oyuncu 6.1 53
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,105
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019