Giriş Kayıt
Kathryn Moeller

Kathryn Moeller


Sanat Yönetmeni

Kathryn Moeller, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Çeşitli 7.7 14,981
2011 Korku Sanat Yönetmeni 2.9 795
2011 Komedi Çeşitli 3.5 345

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Çeşitli 4.4 2,869

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Çeşitli 6.6 312,968
2008 Biyografi Çeşitli 6.3 43,541
2007 Aksiyon Çeşitli 8.2 117,836
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018