Giriş Kayıt
Kathryn Moeller

Kathryn Moeller


Sanat Yönetmeni

Kathryn Moeller, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Çeşitli 7.7 15,036
2011 Korku Sanat Yönetmeni 2.9 796
2011 Komedi Çeşitli 3.5 346

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Çeşitli 4.4 2,923

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Çeşitli 6.6 314,704
2008 Biyografi Çeşitli 6.3 43,695
2007 Aksiyon Çeşitli 8.2 118,414
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018