Giriş Kayıt
Danielle Andrade

Danielle Andrade


Oyuncu

Danielle Margaret Andrade, oyuncu.

Gerçek İsmi: Danielle Margaret Andrade
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,204
2014 Komedi Oyuncu 6.2 770
2013 Komedi Oyuncu 6.6 119,832
2013 Komedi Oyuncu 8.1 25,245
2013 Dram Oyuncu 4.7 3,283
2013 Komedi Oyuncu 4.9 3,215

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.6 1,205
2011 Komedi Oyuncu 6.5 3,926

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,893
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 17,745
2007 Dram Oyuncu 6.5 283
2002 Suç Oyuncu 6.3 5,779
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019