Giriş Kayıt
Danielle Andrade

Danielle Andrade


Oyuncu

Danielle Margaret Andrade, oyuncu.

Gerçek İsmi: Danielle Margaret Andrade
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,191
2014 Komedi Oyuncu 6.1 746
2013 Komedi Oyuncu 6.6 119,100
2013 Komedi Oyuncu 8.1 24,588
2013 Dram Oyuncu 4.6 3,170
2013 Komedi Oyuncu 5.0 3,191

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.6 1,190
2011 Komedi Oyuncu 6.5 3,804

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,845
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 17,675
2007 Dram Oyuncu 6.5 283
2002 Suç Oyuncu 6.3 5,749
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018