Giriş Kayıt
Héctor Holten

Héctor Holten (51)


Oyuncu

Héctor Holten, 24 Nisan 1967 Queretaro, Queretaro, Meksika doğumlu oyuncu.

La Querida Del Centauro (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1967
Doğum Yeri: Queretaro, Queretaro, Meksika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.5 53
2016 Dram Oyuncu 7.8 46
2016 49 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 7

Aşk ve Keder
2008 41 Romantik Oyuncu 6.4 344
2008 Dram Oyuncu 8.2 501
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018