Giriş Kayıt
Greta Fernández

Greta Fernández


Oyuncu

Greta Fernández, oyuncu.

Amar (2017), La enfermedad del domingo (2018), Embers (2015), The Next Skin (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.8 129
2018 Dram Oyuncu 6.9 1,720
2017 Komedi Oyuncu 6.8 366
2017 Dram Oyuncu 5.3 2,311
2017 Oyuncu 7.6 914
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 53
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,123
2015 Dram Oyuncu 5.3 1,795
2015 Komedi Oyuncu 7.3 9,827
2012 Dram Oyuncu 7.1 17
2010 Dram Oyuncu 6.2 81
2009 Dram Oyuncu 7.0 462

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 395
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019