Giriş Kayıt
Danny Glenn

Danny Glenn


Oyuncu

Danny Glenn, oyuncu.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 13
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 16
2016 Korku Oyuncu 7.9 13
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 12
2016 Suç Oyuncu 5.1 92
2013 Gerilim Oyuncu 3.5 123
2012 Korku Oyuncu 6.5 24
2012 Komedi Oyuncu 4.0 153
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018