Giriş Kayıt
Edoardo Pesce

Edoardo Pesce (39)


Oyuncu

Edoardo Pesce, 12 Eylül 1979 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Dogman (2018), Romanzo criminale - La serie (2008), Se Dio vuole (2015), Fortunata (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1979
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Suç Oyuncu 7.3 9,643
2017 38 Dram Oyuncu 6.3 858
2017 38 Komedi Oyuncu 5.6 14

Saf Kalpler
2017 38 Dram Oyuncu 7.0 356
2016 37 Komedi Oyuncu 6.0 38
2016 37 Komedi Oyuncu 6.0 235
2016 37 Komedi Oyuncu 5.8 129
2015 36 Komedi Oyuncu 6.7 2,801
2014 35 Dram Oyuncu 7.4 66
2013 Komedi Oyuncu 6.5 24
2013 34 Komedi Oyuncu 4.1 302
2013 Oyuncu 7.4 28
2012 33 Komedi Oyuncu 6.3 1,068

Son Duman
2010 31 Dram Oyuncu 6.6 669
2008 Suç Oyuncu 8.6 4,423
2006 Komedi Oyuncu 5.4 483
1998 Oyuncu 5.7 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019