Giriş Kayıt
Sonya Di Rienzo

Sonya Di Rienzo


Yapımcı

Sonya Di Rienzo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Yapımcı
Çeşitli
4.2 2,621
2014 Komedi Çeşitli 7.6 531

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 3,034
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 9
2010 Dram Çeşitli 5.7 404
2010 Belgesel Yapımcı 8.8 6

Körlük
2008 Dram Çeşitli 6.6 64,629
2006 Komedi Çeşitli    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018