Giriş Kayıt
Skotis Drosos

Skotis Drosos


Oyuncu

Skotis Drosos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hiç Kimse
2010 Dram Oyuncu 5.9 362
2009 Komedi Oyuncu 4.5 776
2009 Macera Oyuncu 5.7 840
2008 Komedi Oyuncu 5.0 520
2007 Biyografi Oyuncu 6.7 4,050
2006 Komedi Oyuncu 5.7 2,604
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019