Giriş Kayıt
Tara Kleinpeter

Tara Kleinpeter


Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tara Leslie Sanford, oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi.

Relentless Justice (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tara Leslie Sanford
Diğer Bir İsmi: Tara Klein | Tara Sanford Kleinpeter
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 4.3 1,696
2016 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,206
2015 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.4 425
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.0 615
2015 Aksiyon Çeşitli 4.3 856
2014 Aksiyon Çeşitli 5.0 21,781
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.7 283
2013 Aile Çeşitli 4.6 1,114
2012 Bilim-Kurgu Çeşitli 2.2 132
2012 Suç Oyuncu 3.7 67
2012 Korku Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
2.5 578
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
2.5 428
2011 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 4.4 172
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.0 33

Vahşet Evi
2004 Korku Çeşitli 5.7 9,088
2004 Komedi Oyuncu 5.8 3,180

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu 6.7 47,496
2002 Dram Oyuncu 6.8 823
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019