Giriş Kayıt
Yûta Tsukinaga

Yûta Tsukinaga


Görüntü Yönetmeni

Yûta Tsukinaga, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 89
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 140
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 383
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 166
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 1.8 420
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 120
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019