Giriş Kayıt
Annette Chaisson

Annette Chaisson


Makyaj

Annette Chaisson, makyaj.

Lazarus Etkisi (2015), Marlon (2017), Hansel & Gretel Get Baked (2013), Biraz Sevgi Biraz Sihir (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Game-Show Makyaj 7.7 44
2017 Komedi Makyaj 7.0 2,324
2017 Komedi Makyaj 6.3 17,830
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 23,515

Lazarus Etkisi
2015 Korku Makyaj 5.2 36,736
2014 Aksiyon Makyaj 4.4 1,175
2014 Komedi Makyaj 5.3 2,530
2013 Aksiyon Makyaj 4.9 370
2013 Komedi Makyaj 4.3 3,189
2012 Dram Makyaj 6.2 256
2011 Kısa Metraj Makyaj 8.4 23
2011 Komedi Makyaj 5.1 352
2011 Komedi Makyaj 6.2 55
2011 Komedi Makyaj 5.7 1,333

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Makyaj 6.2 3,924
2010 Komedi Makyaj 3.2 262
2010 Dram Makyaj 4.4 78
2010 Belgesel Makyaj 7.1 670
2009 Komedi Makyaj 7.9 294
2009 Korku Makyaj 2.5 275
2008 Komedi Makyaj 1.6 249

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Makyaj 4.9 2,004
2008 Müzik Makyaj 6.9 1,141
2008 Komedi Makyaj 6.1 39,985
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019