Giriş Kayıt
Michael Joseph Pierce

Michael Joseph Pierce (56)


Oyuncu

Michael Joseph Pierce, 16 Mart 1962 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

Regionrat (2017) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1962
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike J. Pierce
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Gizem Oyuncu 5.5 3,264
2017 55 Dram Oyuncu 8.8 23
2016 Suç Oyuncu 7.8 223
1989 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,144
1988 26 Komedi Oyuncu 5.2 6,199
1987 25 Komedi Oyuncu 4.5 156

Genç Kurt
1985 23 Komedi Oyuncu 6.0 40,922
1982 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.3 69
1979 17 Komedi Oyuncu 6.0 2,220
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,896
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019