Giriş Kayıt
Sophie Kosofsky

Sophie Kosofsky


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Sophie Kosofsky, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Çakı Gibi (2016), Ping Pong Summer (2014), (2014) True Detective (2014), (2012) Düşler Diyarı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çakı Gibi
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 89,784

Gammaz Yürek
2016 Gerilim Sanat Yönetmeni 3.6 216
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.4 2,531
2014 Suç Sanat Bölümü 9.0 432,153

Düşler Diyarı
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 77,079
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019