Giriş Kayıt
Emily Alyn Lind

Emily Alyn Lind


Oyuncu

Emily Alyn Lind, oyuncu.

Sığınak (2015), Lanetli Ev 2 (2013), Replikalar (2018), Sundays at Tiffany's (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.55 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Replikalar
2018 Suç Oyuncu 5.5 6,088

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Oyuncu 6.3 42,940
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 16

Işıklar Sönünce
2016 Korku Oyuncu 6.3 96,698

Sığınak
2015 Korku Oyuncu 6.4 17,079
2014 Korku Oyuncu 4.2 1,969
2014 Dram Oyuncu 5.8 3,233
2013 Komedi Oyuncu 4.6 430
2013 Aile Oyuncu 5.7 562

Lanetli Ev 2
2013 Dram Oyuncu 5.3 14,951

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 90,745

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6.5 5,817
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 114,490
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 1,211
2011 Dram Oyuncu 7.9 106,257
2010 Dram Oyuncu 6.7 3,598
2010 Dram Oyuncu 7.6 1,347
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,044
2010 Biyografi Oyuncu 6.0 819
2010 Dram Oyuncu 6.6 494

Boşluk
2009 Dram Oyuncu 7.3 58,629
2009 Dram Oyuncu 6.5 8,407

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.3 22,292
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,264
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019