Giriş Kayıt
Grey Damon

Grey Damon (31)


Oyuncu

Grey Damon, 24 Eylül 1987 Bloomington, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

Star-Crossed (2014), Aquarius (2015), Kadavra (2018), Station 19 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1987
Doğum Yeri: Bloomington, Hindistanna, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
6.3 (3 Oy)
  • Currently 126.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadavra
2018 31 Korku Oyuncu 5.2 9,099
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,040
2017 30 Komedi Oyuncu 4.8 253
2015 Suç Oyuncu 7.1 9,778
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 271,125
2014 Romantik Oyuncu 7.4 15,885

İhtiyar Delikanlı
2013 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 62,406

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 26 Macera Oyuncu 5.8 101,309
2013 Dram Oyuncu 7.4 8,821
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,199

Gizli Çember
2011 Dram Oyuncu 7.4 42,827
2010 23 Gerilim Oyuncu 3.0 290
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,849

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 50,476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019