Giriş Kayıt
Bradley James

Bradley James (39)


Oyuncu

Bradley James Gregory, 11 Ekim 1983 Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Merlin (2008), Damien (2016), Kurier (2019), Merlin: Secrets & Magic (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bradley James Gregory
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1983
Doğum Yeri: Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
9.2 (27 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu 7.6 6,339
2019 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,553
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 658

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 76,711
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 19,570
2016 Dram Oyuncu 6.8 8,024
2015 Komedi Oyuncu 7.8 68,549
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 3,726
2009 Belgesel Oyuncu 8.3 793
2009 26 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 36
2008 Macera Oyuncu 7.9 82,493
2008 25 Dram Oyuncu 7.3 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022