Giriş Kayıt
Brand Rackley

Brand Rackley


Oyuncu, Senarist

Brand Rackley, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.0 242
2016 Korku    
2015 Dram Oyuncu 6.2 43
2012 Komedi Oyuncu 6.7 61
2012 Komedi Oyuncu 4.3 668
2012 Komedi Çeşitli 6.4 9,497
2010 Komedi Oyuncu 7.0 13
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019