Giriş Kayıt
Wei Bo

Wei Bo


Dublör, Oyuncu

Wei Bo, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 490,686
2016 Dram Oyuncu 7.0 7

Batıya Yolculuk
2013 Macera Dublör 6.8 10,585
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,227
2008 Aksiyon Dublör 5.0 715
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019