Giriş Kayıt
Tomo Shigematsu

Tomo Shigematsu (46)


Oyuncu

Tomo Shigematsu, 09 Eylül 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.7 4,587
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 61,683
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 98
2006 Oyuncu 5.1 17

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 32 Animasyon Oyuncu 6.8 4,461
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 32,776
2003 31 Animasyon Oyuncu 7.7 4,145
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 53,145
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018