Giriş Kayıt
Tomo Shigematsu

Tomo Shigematsu (46)


Oyuncu

Tomo Shigematsu, 09 Eylül 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.7 4,560
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 60,670
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 97
2006 Oyuncu 5.1 7

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 32 Animasyon Oyuncu 6.8 4,370
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 32,223
2003 31 Animasyon Oyuncu 7.7 4,109
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 52,298
Dizi Altyazıları
Shameless (4,350) Better Call Saul (2,229) Supernatural (1,812) Arrow (1,647) The Flash (1,488) Daredevil (1,425) The Big Bang Theory (1,397) Doctor Who (1,324) La Casa de Papel (1,175) Manifest (921)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018