Giriş Kayıt
Blake Harrison

Blake Harrison (38)


Oyuncu

Blake Harrison, 22 Temmuz 1985 Peckham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Inbetweeners (2008), Skor Sıfır (2011), The Inbetweeners 2 (2014), The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Peckham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.7 33
2021 36 Gerilim Oyuncu 4.7 605
2020 35 Gizem Oyuncu 5.5 2,353
2020 Biyografi Oyuncu 8.2 53,606
2020 Oyuncu 6.0 16
2019 Dram Oyuncu 7.4 7,917
2019 34 Komedi Oyuncu 5.5 2,463
2018 33 Suç Oyuncu 6.3 5,496
2018 Biyografi Oyuncu 7.7 16,069
2017 Dram Oyuncu 7.0 3,161
2017 Dram Oyuncu 7.5 3,632
2016 31 Komedi Oyuncu 5.2 8,477
2015 Komedi Oyuncu 7.4 1,333
2014 29 Komedi Oyuncu 6.4 46,283
2014 29 Dram Oyuncu 6.4 1,131
2014 Komedi Oyuncu 5.8 229
2012 Komedi Oyuncu 6.9 365
2012 Komedi Oyuncu 7.4 42

Skor Sıfır
2011 26 Komedi Oyuncu 6.7 86,298
2011 Komedi Oyuncu 6.7 701
2010 Komedi Oyuncu 6.8 628
2010 Komedi Oyuncu 7.8 4,759
2010 25 Komedi Oyuncu 5.2 440
2009 Komedi Oyuncu 7.5 6,826
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,152
2008 Komedi Oyuncu 8.4 93,706
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,045
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024