Giriş Kayıt
Lucas Zolgar

Lucas Zolgar


Oyuncu

Lucas Zolgar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Oyuncu 5.5 499
2008 Dram Oyuncu 6.4 350
2008 Dram Oyuncu 6.0 270
2005 Suç Oyuncu 5.3 177
2003 Dram Oyuncu 7.3 216
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019