Giriş Kayıt
Masahiro Toyosumi

Masahiro Toyosumi


Yapımcı, Animasyon

Masahiro Toyosumi, yapımcı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 5.6 31
2002 Animasyon Yapımcı 6.9 127
1994 Animasyon Yapımcı 7.5 386
1981 Animasyon Çeşitli 7.5 920
1980 Animasyon Çeşitli 8.1 1,470
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,948) Arrow (1,561) Outlander (1,252) Supernatural (1,092) Better Call Saul (915) Titans (886) La Casa de Papel (852) The Last Ship (849) Doctor Who (790) Kidding (637)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018