Giriş Kayıt
Masahiro Toyosumi

Masahiro Toyosumi


Yapımcı, Animasyon

Masahiro Toyosumi, yapımcı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 6.2 25
2002 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Yapımcı 7.6 367
1981 Animasyon Çeşitli 7.5 738
1980 Animasyon Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018