Giriş Kayıt
Adamo Dionisi

Adamo Dionisi


Oyuncu

Adamo Dionisi, oyuncu.

Dogman (2018), (2015) Suburra (2015), (2017) Suburra: la serie (2017), (2014) Pasolini (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.3 9,643
2017 Komedi Oyuncu 5.9 430
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 5,275
2016 Oyuncu 8.0 358
2015 Suç Oyuncu 7.4 14,250
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 2,578
2014 Komedi Oyuncu 6.2 196
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,271

Devlet mafya El Ele
2014 Oyuncu 7.2 429
2012 Komedi Oyuncu 6.9 1,396
2011 Komedi Oyuncu 6.6 1,199
2009 Dram Oyuncu 6.0 145
2008 Komedi Oyuncu 6.9 2,614
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019