Giriş Kayıt
Welket Bungué

Welket Bungué (31)


Oyuncu

Welket N'cabna Tambá Bungué, 07 Şubat 1988 Guinea doğumlu oyuncu.

"Morangos Com Açúcar" (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Welket N'cabna Tambá Bungué
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1988
Doğum Yeri: Guinea
Diğer Bir İsmi: Welkett Bungué | Welket Bungué
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 29 Dram Oyuncu 6.3 484
2016 28 Macera Oyuncu 5.9 36
2016 28 Dram Oyuncu 6.7 630
2015 27 Komedi Oyuncu 6.0 493
2013 25 Dram Oyuncu 6.1 133
2009 21 Aksiyon Oyuncu 7.4 15,078
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019