Giriş Kayıt
Stephen Louis Grush

Stephen Louis Grush


Oyuncu

Stephen Louis Grush, oyuncu.

Catch Hell (2014), (2015) Rövanş (2015), (2012) Ailem İçin (2012), (2014) Gracepoint (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.8 27,568

Özgür Dünya
2016 Dram Oyuncu 6.1 1,315

Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 10,869
2014 Dram Oyuncu 5.5 2,533
2014 Gizem Oyuncu 7.2 5,240
2013 Dram Oyuncu 5.1 631

Ailem İçin
2012 Dram Oyuncu 5.7 6,810
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,797
2012 Dram Oyuncu 8.0 69

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 18,686
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019