Giriş Kayıt
Marcus A. Huey

Marcus A. Huey


Oyuncu

Marcus A. Huey, oyuncu.

Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.1 49,346
2009 Komedi Oyuncu 6.0 525
2008 Aksiyon Oyuncu 4.5 261
2008 Dram Oyuncu 6.2 151
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,863
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019