Giriş Kayıt
Jeff Wisniewski

Jeff Wisniewski


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Jeff Wisniewski, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey Wisniewski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.3 201,399

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 282,460

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 19,723

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 169,105
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,566

Münih
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 197,821
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (360,337) Supernatural (3,194) The Big Bang Theory (2,664) American Gods (2,407) Star Trek: Discovery (1,695) Gotham (1,583) Vikings (1,557) This Is Us (1,193) The Blacklist (852) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019