Giriş Kayıt
Amy K. Bostrom

Amy K. Bostrom


Editör

Amy K. Bostrom, editör.

Resident Evil: Son Bölüm (2016), Little Boy (2015), Düzeltme (2014), Transcendent Man (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Amy Bostrom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Editorial Department 5.6 73,983
2015 Komedi Editorial Department 7.4 20,836
2014 Belgesel Editorial Department 8.8 3,128

Düzeltme
2014 Dram Editorial Department 5.1 5,383
2011 Kısa Metraj Editorial Department 6.6 19
2009 Belgesel Editorial Department 7.2 1,765
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 365
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019