Giriş Kayıt
Takahito Obinata

Takahito Obinata


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Takahito Obinata, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 7.3 18
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 124
2012 Dram Yapımcı 6.2 185
2012 Belgesel Yapımcı 8.2 65
2009 Dram Yapımcı 6.4 28
2007 Dram Yapımcı 6.5 51

Saniyede Beş Santimetre
2007 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.7 41,361
2004 Yapımcı 6.7 105
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018