Giriş Kayıt
Steven Palmer Peterson

Steven Palmer Peterson


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Steven Palmer Peterson, senarist, yapımcı, oyuncu.

Assimilate (2019), Christmas Mail (2010), Presumed Dead in Paradise (2014), Kill Ratio (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Senarist 5.8 1,491
2019 Gerilim Senarist 4.1 109
2016 Aksiyon Senarist 4.1 797
2016 Gerilim Senarist 5.5 185
2016 Gerilim Senarist 5.7 368
2014 Gerilim Senarist 5.8 628
2013 Dram Senarist 5.6 490
2012 Komedi Senarist 6.0 387
2012 Gerilim Senarist 4.9 420
2012 Komedi Yapımcı 5.2 115
2011 Gizem Senarist 5.1 305
2010 Komedi Senarist 5.8 1,328

Cinayet Durağı
2010 Dram Senarist 4.4 138
2008 Macera Oyuncu
Senarist
2.8 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019