Giriş Kayıt
Emile Henny

Emile Henny


Kameraman

Emile Henny, kameraman.

Francofonia (2015), Şeytan (2006), (2009) Micmacs (2009), (2015) Un moment d'égarement (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Kameraman 5.2 966
2015 Komedi Kameraman 6.6 1,790
2015 Kameraman 6.6 2,226
2015 Komedi Kameraman 6.3 6,512
2011 Aksiyon Kameraman 6.5 116,273

Micmacs
2009 Komedi Kameraman 7.2 27,203

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Kameraman 6.0 29,731

Şeytan
2006 Komedi Kameraman 5.7 7,816

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Kameraman 6.6 365,117

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Kameraman 5.9 18,116
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019