Giriş Kayıt
Juliet Oldfield

Juliet Oldfield


Oyuncu

Juliet Oldfield, oyuncu.

(2008) Bronson (2008), (2014) Aynasız (2014), (2014) The Hooligan Factory (2014), (2015) Critical (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.4 772
2014 Komedi Oyuncu 4.9 1,851

Aynasız
2014 Suç Oyuncu 6.1 2,544
2012 Komedi Oyuncu 4.4 805
2011 Suç Oyuncu 8.2 4,112
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 109,045
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,532
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019