Giriş Kayıt
Peter Douglas

Peter Douglas


Oyuncu

Peter Douglas, oyuncu.

Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Cassidy
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 7.9 14
2016 Dram Oyuncu 5.9 731
2014 Macera Oyuncu 4.0 180
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 135
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018