Giriş Kayıt
Haruka Tomatsu

Haruka Tomatsu (32)


Oyuncu

Haruka Tomatsu, 04 Şubat 1990 Ichinomiya, Japonya doğumlu oyuncu.

Sword Art Online Extra Edition (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1990
Doğum Yeri: Ichinomiya, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 6.5 37
2022 Animasyon Oyuncu 7.4 393
2022 Animasyon Oyuncu 7.9 426
2021 31 Animasyon Oyuncu 9.2 24
2020 30 Animasyon Oyuncu 8.5 4,886
2019 29 Animasyon Oyuncu 6.1 358
2019 29 Animasyon Oyuncu 7.5 1,286
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,518
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 7,881
2017 27 Animasyon Oyuncu 7.0 52
2017 27 Animasyon Oyuncu 7.3 8,219
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 690
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 5,122
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 3,575
2015 Macera Oyuncu 7.4 8,478
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 1,273
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 1,642
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,535
2014 24 Aksiyon Oyuncu 7.2 59
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 687
2013 23 Animasyon Oyuncu 6.2 1,868
2013 23 Animasyon Oyuncu 7.3 2,499
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 162
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 302
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 7,052
2013 23 Animasyon Oyuncu 7.0 345
2013 Animasyon Oyuncu 5.4 154
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 245
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 297
2012 22 Animasyon Oyuncu 5.9 571
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,248
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 930
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,152
2012 22 Animasyon Oyuncu 6.1 108
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 46,190
2012 Komedi Oyuncu 7.2 430
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 2,165
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 641
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 158
2011 21 Animasyon Oyuncu 6.5 127
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 5.4 49
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 369
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 468
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,918
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 733
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 79
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 587
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 110
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 182
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 3,490
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 2,417
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 635
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,442
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,349
2010 20 Animasyon Oyuncu 7.7 1,418
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 63
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 412
2009 19 Animasyon Oyuncu 7.3 59
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 66
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 466
2009 Animasyon Oyuncu 5.8 110
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 276
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 709
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 65
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 89
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 1,374
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022