Giriş Kayıt
Joshua Orellana

Joshua Orellana


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Joshua Orellana, yapım yöneticisi, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Spor Yapım Yöneticisi 6.5 318
2014 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.8 83
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 9.2 14,917
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 3,991

Şrek 3
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 244,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018