Giriş Kayıt
Joshua Orellana

Joshua Orellana


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Joshua Orellana, yapım yöneticisi, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Spor Yapım Yöneticisi 6.5 327
2014 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.7 85
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 9.2 15,177
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 4,095

Şrek 3
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 248,185
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019