Giriş Kayıt
Doug Abbott

Doug Abbott


Yapımcı

Doug Abbott, yapımcı.

Red White & Blue (2010), Küçük Ölümler (2011), Rip Tide (2017), Scintilla (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Douglas Abbott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapımcı 5.6 2,133
2016 Dram Yapımcı 5.5 372
2014 Korku Yapımcı 3.6 147
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.7 1,722
2014 Dram Yapımcı 7.0 346
2013 Gizem Yapımcı 5.2 691
2012 Komedi Yapımcı 7.5 83

Küçük Ölümler
2011 Korku Yapımcı 4.7 2,753
2010 Dram Yapımcı 6.4 5,233
2008 Kısa Metraj Yapımcı 7.7 231
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019