Giriş Kayıt
Dave Levita

Dave Levita


Müzisyen, Müzisyen

Dave Levita, müzisyen, müzisyen.

30 Gün Gece (2007), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), (2008) Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), (2009) Adamım Benim (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Müzik 6.2 85,289
2016 Suç Müzik 6.1 1,090

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Müzik 4.1 271,094

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Müzik 6.3 139,732

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Müzik 6.9 391,331

Adamım Benim
2009 Komedi Müzik 7.0 182,552

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Müzik 7.0 344,713

30 Gün Gece
2007 Korku Müzik 6.6 153,313
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018