Giriş Kayıt
Alex Jacobs

Alex Jacobs


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Alex Jacobs, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 700

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 5,471

Joshua Ağacı 1951: Bir James Dean Portresi
2012 Dram Kameraman 6.0 725
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.9 440
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018