Giriş Kayıt
Gwendolyn Rogers

Gwendolyn Rogers (53)


Oyuncu, Yapımcı

Gwendolyn Rogers, 30 Eylül 1965 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ben Kendim ve Sevgilim (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1965
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Gwen Rogers
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 50 Gerilim Çeşitli 5.9 7,477

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 49 Komedi 5.6 113,686
2011 46 Komedi Yapımcı 5.4 1,655

Açık Çek
2011 46 Komedi Oyuncu 5.9 111,502

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 35 Komedi Oyuncu 6.6 204,269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018