Giriş Kayıt
Hiromi Igarashi

Hiromi Igarashi


Oyuncu

Hiromi Igarashi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 46
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 311
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 2,575
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 3,400
2014 Animasyon Oyuncu 6.0 96
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 2,184
2012 Animasyon Oyuncu 5.3 7
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 410
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 139
2010 Animasyon Oyuncu 5.3 163
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,118
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 48
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018