Giriş Kayıt
Charlie Semine

Charlie Semine


Oyuncu

Charlie Semine, oyuncu.

(2012) Max Payne 3 (2012), (2016) BrainDead (2016), (2009) Mercy (2009), (2017) Aardvark (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles Semine
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.8 30,757
2018 Suç Oyuncu 6.7 8,480
2017 Dram Oyuncu 4.6 581
2016 Komedi Oyuncu 7.1 21,559
2016 Komedi Oyuncu 8.0 11,790
2015 Dram Oyuncu 7.8 11,100
2014 Komedi Oyuncu 7.1 210
2013 Suç Oyuncu 7.4 90,493
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 11,134
2012 Dram Oyuncu 7.7 17,856

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Oyuncu 6.0 103,176
2009 Dram Oyuncu 7.1 3,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023