Giriş Kayıt
Jeff Gabor

Jeff Gabor


Animasyon

Jeff Gabor, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Animasyon 7.1 38,896

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Animasyon 6.7 94,906
2011 Animasyon Animasyon 6.9 190,285

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Animasyon 7.0 201,790

Horton
2008 Animasyon Animasyon 6.8 120,530

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Animasyon 6.8 232,734
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019