Giriş Kayıt
Liv Lisa Fries

Liv Lisa Fries (27)


Oyuncu

Liv Lisa Fries, 31 Ekim 1990 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Babylon Berlin (2017), Romeolar (2011), Heil (2015), Boy7 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1990
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Akrep
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.5 6,629
2016 26 Biyografi Oyuncu 6.5 233
2015 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 807
2015 25 Komedi Oyuncu 5.3 669
2014 24 Korku Oyuncu 4.7 90
2013 23 Dram Oyuncu 7.2 136
2013 23 Dram Oyuncu 6.7 90
2012 Komedi Oyuncu 6.2 79

Romeolar
2011 21 Dram Oyuncu 7.0 2,487
2010 20 Dram Oyuncu    
2008 18 Aksiyon Oyuncu    

Tehlikeli Oyun
2008 18 Dram Oyuncu 7.6 92,145
2008 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018