Giriş Kayıt
Liv Lisa Fries

Liv Lisa Fries (28)


Oyuncu

Liv Lisa Fries, 31 Ekim 1990 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Babylon Berlin (2017), Romeolar (2011), Die Präsenz (2014), Heil (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1990
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Akrep
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.4 8,307
2016 26 Biyografi Oyuncu 6.5 255
2015 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 822
2015 25 Komedi Oyuncu 5.4 678
2014 24 Korku Oyuncu 4.1 1,162
2013 23 Dram Oyuncu 7.2 207
2013 23 Dram Oyuncu 6.5 114
2012 Komedi Oyuncu 6.3 93

Romeolar
2011 21 Dram Oyuncu 6.8 2,951
2010 20 Dram Oyuncu 6.3 120
2008 18 Aksiyon Oyuncu 5.2 335

Tehlikeli Oyun
2008 18 Dram Oyuncu 7.6 92,766
2008 Dram Oyuncu 7.1 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018