Giriş Kayıt
Marcus Newman

Marcus Newman


Editör, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Kostümcü

Marcus Newman, editör, yönetmen asistanı, yapımcı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Editorial Department 7.3 113,260

Arı Maya
2014 Animasyon Editorial Department 5.9 1,595

Lego Filmi
2014 Animasyon Editorial Department 7.8 299,920

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Editorial Department 5.2 10,038
2013 Kısa Metraj Kostüm Bölümü
Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.7 2,844
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019