Giriş Kayıt
Jessica Gunning

Jessica Gunning


Oyuncu

Jessica Gunning, oyuncu.

Law & Order: UK (2009), Prime Suspect 1973 (2017), Back (2017), White Heat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 39
2017 Suç Oyuncu 7.9 6,252
2017 Komedi Oyuncu 7.3 1,255
2017 Dram Oyuncu 6.9 1,332
2017 Dram Oyuncu 7.5 1,883
2016 Dram Oyuncu 6.8 1,195
2015 Dram Oyuncu 6.5 2,211
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,924

Onur
2014 Biyografi Oyuncu 7.8 45,861
2014 Müzikal Oyuncu 7.6 284
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,511
2012 Dram Oyuncu 7.1 569
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 34
2010 Komedi Oyuncu 8.3 218
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,905
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019